Wilt u uw hele huis laten renoveren, of een of meerdere ruimtes van uw huis? Naast het plaatsen van aanbouwen en het verbouwen van badkamers zijn renovaties het belangrijkste specialisme van Paul van Swam Bouw.

Ik heb al veel renovaties tot volle tevredenheid van mijn opdrachtgevers uitgevoerd.

Als u een renovatie wilt laten uitvoeren, kom ik eerst uw huis bekijken en de benodigde werkzaamheden met u bespreken. Het doel is om binnen uw budget het maximale te halen uit uw renovatie. U legt mij uw wensen voor en ik voorzie u graag van advies. Zaken als de plaatsing van stopcontacten, wandbekleding en isolatie worden allemaal met u besproken. Mocht een wens van u technisch gezien niet mogelijk zijn of niet binnen uw budget passen, dan kom ik met passende alternatieven. Als alles mij duidelijk is maak ik een offerte voor u op. Na ondertekening ga ik met mijn team voor u aan de slag.

Bij renovaties werk ik samen met een vast team van betrouwbare onderaannemers. De samenwerking met deze vakmensen verloopt gestroomlijnd, omdat ik al jaren met hen samenwerk en vertrouw op hun capaciteiten. Elk van deze onderaannemers is expert op zijn eigen vakgebied. Ik stuur het team zelf aan en ben ook altijd beschikbaar voor vragen en opmerkingen van uw kant. De communicatie verloopt bij mij altijd helder en ik hou me altijd aan de gemaakte afspraken. De werkplek wordt netjes achtergelaten, zodat u zo min mogelijk last ondervindt van rommel.

Van de renovatie van een enkele kamer tot het volledig renoveren van uw huis, ik voer het vakkundig voor u uit. Neem contact met me op, dan bespreken we vrijblijvend uw wensen en de mogelijkheden.

Adres

Heegseveldweg 4 Overasselt

Telefoon

06-37545943