Paul van Swam Bouw is gespecialiseerd in het realiseren van aanbouw aan woonhuizen. Mijn werkzaamheden op dit gebied zijn zeer divers.

U kunt aanbouw bij mij opvatten in de breedste zin van het woord. Bij elke klus, groot of klein, ga ik even precies en vakkundig te werk om u de aanbouw te geven die aan al uw wensen voldoet.

Bij mij is vrijwel alles mogelijk, dus leg gerust uw wensen met betrekking tot aanbouw aan mij voor. Ik bespreek met u de specifieke details en kom zelf ook met advies op maat. Als uw wensen technisch gezien mogelijk zijn en binnen uw budget vallen, kan ik ze voor u realiseren. Wilt u iets wat technisch niet kan, of is uw budget niet toereikend, dan kom ik met passende alternatieven. Hebt u een vergunning nodig voor de bouw, dan adviseer ik u in deze. Ook zal in dit gesprek de uitgebreide garantie die ik u bied besproken worden.

Als ik uw wensen duidelijk voor ogen heb, kom ik met een offerte op maat. Na akkoord op de offerte ga ik voor u aan de slag, indien nodig samen met mijn vaste team aan onderaannemers.

Ik en mijn team zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Tijdens de werkzaamheden behoud ik het overzicht en kunt u altijd bij mij terecht met uw vragen en opmerkingen. Wij ruimen de werkplek netjes op na afloop van de werkzaamheden.

Ik kan onder meer de volgende aanbouwen voor u realiseren:

Dakkapellen

 

 

Keukens

  

Veranda's

Kelders

Dakopbouw

Bijkeukens

Carports

 

Woonkamer 

 

Ik hoor graag van u wat ik voor u kan doen. En zoekt u een andere aanbouw dan hier genoemd?
Neem contact met mij op, de kans is groot dat ik u van dienst kan zijn.

Adres

Heegseveldweg 4 Overasselt

Telefoon

06-37545943