Ik beschik over meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector. Vroeger heb ik gewerkt als timmerman en later als meewerkend uitvoerder. In april 2014 vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen en heb ik Paul van Swam Bouw opgericht. Ik specialiseer me in aanbouw, renovaties woningen en renovaties.

Ons vaste team bestaat uit vijf werknemers. We zijn ook een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we studenten met ons mee laten draaien om ons vak onder de knie te krijgen. U hebt altijd mij als aanspreekpunt en als bewaker van de algehele kwaliteit. Ik hou van korte lijnen in de communicatie en een optimale samenwerking met u als opdrachtgever.

Dit begint al in de adviesfase. Allereerst luister ik naar uw wensen en zoek ik mogelijkheden om deze binnen uw budget te vervullen. Met mijn expertise is alles bespreekbaar en bijna alles mogelijk. Ik kan bouwplannen en technische tekeningen op maat voor u verzorgen.

Ook kom ik zelf met suggesties die aansluiten op uw eigen ideeën, maar die u zelf misschien niet bedacht had. Mocht u iets willen dat technisch gezien niet tot de mogelijkheden behoort of niet binnen uw budget mogelijk is, dan kom ik met gepaste alternatieven die zo dicht mogelijk in de buurt komen bij uw eigen wensen.

Ik werk altijd met vakmensen die expert zijn in hun eigen disciplines. Wij stellen strenge eisen aan ons werk en houden ons altijd aan de wettelijke voorschriften. Paul van Swam Bouw en de onderaannemers waarmee ik samenwerk voldoen aan alle eisen en standaarden die van een betrouwbaar bouwbedrijf mogen worden verwacht.

Ik en mijn team zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en werken snel en nauwkeurig. Na afloop ruimen we de werkplek netjes op.

Paul van Swam Bouw biedt uitgebreide garantie op alle werkzaamheden. De precieze garantievoorwaarden bespreek ik graag met u in een persoonlijk gesprek. Als u contact opneemt, gaan we om de tafel zitten om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Een vrijblijvende offerte aanvragen is uiteraard ook altijd mogelijk.

Adres

Heegseveldweg 4 Overasselt

Telefoon

06-37545943